Η πισίνα είναι σχεδόν το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Λοιπόν ποιός δε θα ήθελε να έχει μία για το σπίτι του; Η πισίνα απαιτεί πολύ τακτικούς καθαρισμούς και η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει άνεση και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ειδικά το καλοκαίρι λόγω του ήλιου και της συχνής χρήσης της πισίνας ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να ανησυχεί για τη χημική ισορροπία του νερού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η πισίνα μπορεί να κατακλύζεται από άλγη, βρωμιά και μικροοργανισμούς που την καθιστούν πολύ ανθυγειινή και επικίνδυνη.

Το χειμώνα πολλοί αφήνουν τις πισίνες και πρασινίζει το νερό ή τις αδειάζουν. Η εκκένωση της πισίνας δεν είναι πρακτική για πολλούς λόγους. Τα τοιχώματα της πισίνας είναι σχεδιασμένα ώστε το νερό να ωθεί τις πλευρές προς τα έξω. Εάν η πίεση δεν υπάρχει, η πισίνα μπορεί να ραγίσει. Συνεχής αποστράγγιση και συμπλήρωση με νερό σε μια πισίνα επιδεινώνει αυτό το πρόβλημα και μπορεί να οδηγήσει σε δαπανηρά προβλήματα. Οι αρμόστοκοι και τα πλακάκια μπορούν να αρχίσουν να αποκολλούνται (συστολή - διαστολή).

Πιστοποίηση Ποιότητας

cert logo

Υπηρεσίες
Google Map
Powered by InfoTime